piektdiena, 2011. gada 21. oktobris

Pankūkas Indonēzijā

ne vienmēr un visur Indonēzijā var dabūt svaigu pienu bez visādām muļķīgām šokolādes, zemeņu vai vēl sazin kā piegaršām, bet kondensēto pienu gan var dabūt visur un vienmēr, tad nu tapa jauna pankūku recepte :)

Kādām 10 plānajām pankūkām
25g kondensētā piena
100- 150g miltu
1 ola
glāze ūdens
nedaudz eļļas
nedaudz sāls


Ieberam miltus bļodā. Ūdens glāzē iejaucam kondensēto pienu, izšķidinam, piena ūdeni lejam miltos, maisam, līdz viendabīga masa. Pievieno sāli un olu, maisa, kad mīkla gandrīz gatava, pievieno nedau'eļļas, karoti vai divas,lai cepot nav jācep eļļā! cepam! ēdam kamēr siltas ar gardu pildījumu, saldu vai sāļu, der abi! Mums te jauns atklājums- amerikānu gaumē ar zemesriekstu sviestu un ievārijumu:)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru